Het succesvolle lifestyleprogramma

Gezonde leefstijl

Naast bewegen werken aan een gezonde leefstijl? Daarbij helpen wij jou! Wij werken volgens het BenFit programma. Het BenFit programma werkt aan een gezonde leefstijl met drie essentiële pijlers; eet, beweeg, relax. BenFit is meer dan alleen afvallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. We helpen jou om op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid. Wil je meer informatie over het BenFit programma? Bekijk dan de website van BenFit of vraag ernaar bij jouw SlimFit35 coach.

BEZOEK BENFIT WEBSITE

BenFit programma

BenFit is meer dan alleen afvallen;

  • Positief in het leven staan
  • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
  • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

Ben jij klaar voor een gezonde leefstijl en wil je gezond afvallen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden van het BenFit programma te bespreken of vraag ernaar bij jouw SlimFit35 coach.

Voedingsadvies

Ook voor ons voedingsadvies werken wij met het BenFit programma. Dit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Er wordt gekeken naar de specifieke energiebehoefte van jouw lichaam (gebaseerd op jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je per week sport. Een uniek gezond voedingsadvies, geheel op maat gemaakt voor jou!

Meer weten over het BenFit programma? Bekijk dan de website van BenFit, of vraag ernaar bij jouw SlimFit35 coach.