Aangesloten bij

Milon Premium Club

SlimFit35 is trots lid van Milon Premium Clubs. Milon Premium Clubs kenmerken zich door persoonlijke begeleiding en maatwerk fitnessprogramma's. De Milon Cirkel is een ideaal concept voor mensen die geen uren in een sportschool bezig willen zijn. In de Milon Cirkel met volautomatische fitnesstoestellen train je heel je lichaam in slechts 35 minuten. Wij houden je op de hoogte van je progressie en sturen je naar een optimaal resultaat. Snel, veilig en effectief! Ook als je weinig of geen fitnesservaring hebt, is de Milon Cirkel uitstekend geschikt. 

GRATIS PROEFPERIODE AANVRAGEN

member of

Milon Premium Club

Als lid van Milon Premium Clubs train je bij ons altijd volgens deze 7 servicebeloftes:

  • Je traint op de unieke Milon cirkel
  • Je ervaart personal training van onze coaches
  • Je voelt je thuis bij onze club
  • Je kan een sportmaatje meenemen
  • Je traint volgens jouw eigen individuele maatwerk-programma
  • Je hebt recht op tevredenheidsgarantie en flexibiliteit
  • Je traint in een schone en frisse omgeving

Bekijk voor meer informatie over Milon Premium Clubs hun website.

Ervaar personal training

Ook al train je op de meest veilige en efficiënte toestellen, wij als Milon-coaches zijn er altijd om je te assisteren, corrigeren en motiveren. Onze professionele Milon-coaches Andrea Faure, Merel Bentsink, Gerda Postma en Kitty Korte begeleiden je in slechts 35 minuten door de hele cirkel. Zo ervaar je personal training op een betaalbare manier. Er is altijd minimaal één Milon-coach aanwezig in onze cirkel om je te begeleiden! Onze coaches zorgen dat je lekker traint en met een tevreden glimlach en een voldaan gevoel weer naar buiten stapt.

Maatwerk-fitnessprogramma

Wij passen de training altijd aan jouw persoonlijke mogelijkheden en voorkeuren aan. Onze trainingsprogramma's zitten vol variatie en uitdagingen om je doelen te bereiken. Iedere 20 trainingen wordt het trainingsschema aangepast. Op die manier wordt het lichaam steeds verrast en is de kans op trainingsresultaat het grootst.

Tevredenheidsgarantie en flexibiliteit

Heb jij na verloop van tijd je doelen bij ons bereikt en ben je toe aan iets nieuws? Wij zullen met je meedenken, en je niet eindeloos binden aan een contract. Na 20 maal getraind te hebben in de eerste 3 maanden kan je altijd je lidmaatschap beëindigen, ongeacht de duur van je abonnement. Na de eerst gekozen looptijd van je abbonnement kan er altijd maandelijks opgezegd worden. Tevredenheid en flexibiliteit staan bij onze club centraal.

Voel je thuis

Je traint bij ons in de Milon Cirkel in een plezierige sfeer met gelijkgestemden. We zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Ook mensen die niets hebben met ‘de traditionele sportschool’ voelen zich bij onze Milon Premium Club thuis. Onze club is altijd netjes en hygiënisch, zodat iedereen zich er lekker voelt en in een schone omgeving kan trainen.

Trainen met een sportmaatje

Train je liever met een sportmaatje? Je mag altijd familie, vrienden, kennissen en collega's uitnodigen om gratis en vrijblijvend kennis te maken met onze Milon Premium Club. Al onze leden hebben de mogelijkheid om vrienden en bekenden eenmalig mee te nemen om kennis te maken en lid te worden als het trainen hen bevalt.

Ik voel me fitter dan ooit!