Fit in 35 minuten

Milon Cirkel

Weinig tijd en toch fit?

De Milon Cirkel is dé oplossing voor mensen die niet urenlang in een overvolle sportschool willen spenderen, maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank willen zijn. Met de Milon Cirkel bereik je dit alles, zo tijd efficiënt mogelijk. Je traint minimaal 2x per week, 35 minuten lang in onze cirkel met volautomatische fitness-toestellen. Vaker trainen mag natuurlijk ook. Je kan altijd terecht, hoeft niet te wachten op toestellen en wordt door onze professionele milon-coaches begeleid. Als je samen met iemand traint, schuif je samen door de gehele cirkel. Zo wordt trainen gezellig en effectief!

Gratis proefperiode aanvragen

Fit in 35 minuten

Je spendeert 1 minuut op elk krachttoestel en 4 minuten op de cardio toestellen. Voor je het weet kan je al doorschuiven naar het volgende toestel in de cirkel! Geen tijd om je te vervelen dus. In slechts 35 minuten heb je alle fitness-toestellen in de Milon Cirkel gebruikt en is jouw work-out afgerond. De Milon Cirkel van SlimFit35 maakt trainen snel, veilig en effectief. Echt iets voor jou!

Proefperiode aanvragen

Persoonlijke coaching

Er is altijd minimaal 1 milon-coach aanwezig in de cirkel om je te begeleiden! Je milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken. Naast je milon-coach wordt je ook door het display op de verschillende toestellen gecoacht om de juiste beweging te maken op het juiste tempo. We dagen je elke training opnieuw uit, wat zorgt voor motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat! 

Lees meer over ons team

30% meer resultaat

De Milon Cirkel heeft 30% meer resultaat dan conventionele fitnesstraining. Al onze toestellen passen zich aan op jouw lichaam en houden rekening met eventuele blessures. Zo train je altijd veilig, pak je het optimale gewicht en maak je de juiste bewegingen. Wat kan je verwachten met de Milon Cirkel:

 • Je hoeft slecht 2x per week, 35 minuten te trainen (vaker trainen kan natuurlijk ook)
 • Je zit maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
 • Je wordt altijd begeleid door onze professionele milon-coaches
 • De fitness-toestellen passen zich automatisch aan op jouw lichaam
 • Alle toestellen houden rekening met eventuele blessures

Proefperiode aanvragen

Milonizer

Milonizer is een unieke bodyscan die ervoor zorgt dat onze milon-coaches de Milon Cirkel toestellen binnen 5 seconden perfect voor je instellen. Met de innovatieve Milonizer wordt je lichaam en weerstand doorgemeten in een complete bodyscan. Met deze data kunnen alle fitness-toestellen optimaal aangepast worden aan jouw lichaam. Milonizer is de perfecte aanvulling op het Milon Cirkel concept: simpel, veilig en effectief.

Milon app

Volg je trainingsgegevens en resultaten altijd en overal met de Milon app. Wat kan je allemaal met de Milon app?

 • Bekijk je work-outplan en kijk hoe je alle oefeningen correct uitvoert
 • Al je prestaties op de trainingsapparaten worden automatisch gedocumenteerd
 • Bekijk gedetailleerde statistieken over je training en voortgang
 • Gebruik de app om te controleren of er een evenwichtige verhouding is tussen de spieren die je traint
 • Vergelijk je trainingsprestaties met anderen in je leeftijdsgroep
 • Blijf 24/7 in contact, ontvang persoonlijke berichten en geef feedback

Ik voel me fitter dan ooit!