Eggwrap met zalm en cottage cheese

02 juli 2018
730

Heerlijk als brunch/lunch gerecht!

 

Ingrediënten

* 3 eieren
* 150 gram spinazie
* 2 el cottage cheese
* 75 gram gerookte zalm
* Olijfolie om in te bakken
* Peper


Zo maak je de eggwrap met zalm en cottage cheese

1. Snijd de spinazie in kleine stukjes.

2. Klop de eieren samen met de gesneden spinazie is een grote kom.

3. Verwarm een beetje olijfolie in een koekenpan en giet het ei-mengsel in de pan.

4. Draai de eggwrap om zodat beide kanten een knapperig randje krijgen.

5. Leg de omelet op een bord en beleg in de lengte met plakken gerookte zalm.

6. Besmeer de omelet in de lengte met cottage cheese.

7. Rol de omelet om en voilà: de eggwrap.

8. Strooi wat peper eroverheen voor de smaak.

9. Lekker als brunch/lunch!

Calorieën 478
Eiwitten: 39.2 gram
Vetten: 33.9 gram
Vezels: 3 gram
Koolhydraten: 2.8 gram