Vitamine D

04 november 2020
108

Experts roepen iedereen op:  slik vitamine D  tegen corona.

Lees meer...

Courgetti met pesto en groene asperges

27 augustus 2019
546

Heb je zin in een lekkere koolhydraatarme maaltijd? Dan is deze courgetti met pesto en groene asperges iets voor jou!

Lees meer...

Couscous salade

30 juli 2019
477

Dit heerlijke zomerse recept is precies waar je zin in hebt vanavond! Vooral met dit zomerse weer vind ik deze salade ideaal want makkelijk, snel, fris en lekker. Ideaal om mee te nemen naar een picknick of om te serveren bij een bbq!

Lees meer...

Luchtige omelet met spinazie

22 juli 2019
447

Deze warme dagen vragen om licht verteerbaar eten. Ben jij gek op spinazie en kaas? Dan is dit recept jouw nieuwe favoriet! Deze omelet is luchtig, lekker en bevat ook nog eens heel veel eiwitten. Dit gerecht is dus ook erg goed na een training. 

Lees meer...

Veel voorkomende sportfabels

08 juli 2019
457

Over sporten bestaan veel misverstanden. Zo zou krachttraning je in een enorme spierbundel veranderen en wordt er gezegd dat je spieren in vet veranderen zodra je stopt met bewegen. Feit of fabel? 

Lees meer...

Heeft het drinken van koffie een negatieve invloed op de waterbalans?

20 juni 2019
441

Koffie is één van de meest gedronken dranken ter wereld. Vaak wordt het gedronken om moeheid tegen te gaan en alert te blijven. Het bekendste bestanddeel van koffie, cafeïne, zorgt namelijk voor een stimulerende werking. Maar draagt koffie ook bij aan jouw dagelijkse waterinname? Er wordt namelijk ook wel eens beweerd dat koffie leidt tot uitdroging en dat het daardoor juist een negatieve invloed zou hebben op je waterbalans. 

Lees meer...